Schoonmaak 


Ben je op zoek naar een boeiende carrière in de schoonmaakbranche? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons bedrijfsonderdeel Schoonmaak zijn we op zoek naar enthousiaste (leerling) schoonmakers die onze passie voor hygiëne en netheid delen. Bij ons krijgt je de kans om jezelf te ontwikkelen in een professionele én gezellige werkomgeving. Bent je een harde werker met oog voor detail en wil je deel uitmaken van ons dynamische team? Solliciteer dan vandaag nog!

 Glasbewassing 


Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de buitenlucht? Dan is de functie van (leerling) glasbewasser bij ons bedrijfsonderdeel Glasbewassing wellicht iets voor je! Als glasbewasser ben je verantwoordelijk voor het streeploos reinigen van ramen, zowel aan de binnen- als buitenzijde van panden. Wij bieden een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is, en je werkt in een enthousiast team met ervaren collega's. Heb je interesse? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij je binnenkort als nieuwe aanwinst in ons team!

 Renovatiesloop 


Wil je deel uitmaken van ons bedrijfsonderdeel Renovatiesloop en werken in een gemotiveerd team dat gespecialiseerd is in het veilig en efficiënt demonteren en verwijderen van specifieke elementen binnen gebouwen? We zoeken een enthousiaste medewerker die bereid is zijn handen uit de mouwen te steken en het vak wil leren van ervaren professionals. De mogelijkheid bestaat om ook ingezet te worden bij onze andere bedrijfsonderdelen. Ben je klaar voor een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen? Solliciteer dan vandaag nog!

Wij bieden je niet alleen werk in een veilige en milieuverantwoorde omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen maar ook een aantrekkelijk salaris, toeslagen en werktijden volgens de "CAO in het Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf". Bij ons werkt je in een team van ent­housiaste en vakbekwame medewerkers die oog hebben voor kwaliteit, punctualiteit en service.

We vragen van jou dat je altijd de wensen van onze opdrachtgevers vooropstelt. Als je denkt dat werken in een informele werksfeer bij ons bedrijf iets voor jou is, wacht dan niet langer en solliciteer direct via ons online-sollicitatieformulier hieronder. Na ontvangst daarvan nemen wij binnen twee weken contact met je op voor een eventuele nadere kennismaking.

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy en gaan zorgvuldig om met de gegevens die je aan ons verstrekt. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met persoonlijke informatie en welke maatregelen wij nemen om die te beschermen. Je kunt erop vertrouwen dat wij jouw gegevens veilig en vertrouwelijk behandelen.