Schoonmaak 


Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de schoonmaakbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons bedrijfsonderdeel Schoonmaak is op zoek naar gedreven (leerling) schoonmakers die onze passie voor hygiƫne en netheid delen. Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen in een professionele en gezellige werkomgeving. Ben jij een harde werker met oog voor detail en wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu!


 Glasbewassing 


Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de buitenlucht? Dan is de functie van (leerling) glazenwasser bij ons bedrijfsonderdeel Glasbewassing wellicht iets voor jou! Als glazenwasser ben je verantwoordelijk voor het streeploos reinigen van ramen, zowel aan de binnen- als buitenzijde van gebouwen. Wij bieden een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is, en je werkt in een enthousiast team met ervaren collega's. Interesse? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe aanwinst in ons team!

 Renovatiesloop 


Kom werken bij ons bedrijfsonderdeel Renovatiesloop en maak deel uit van een gedreven team dat gespecialiseerd is in het veilig en efficiƫnt slopen van gebouwen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die niet bang is om zijn handen vuil te maken en die het vak wil leren van ervaren professionals. Bovendien is er de mogelijkheid om ook ingezet te worden bij onze andere bedrijfsonderdelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en jezelf ontwikkelen in een uitdagende en afwisselende werkomgeving? Solliciteer dan nu!

Wij bieden jou niet alleen een aantrekkelijk salaris, toeslagen en werktijden volgens de 'CAO in het Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf,' maar ook werk in een veilige en milieuverantwoorde omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Bij ons werk je in een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers die oog hebben voor kwaliteit, punctualiteit en service.

We vragen van jou dat je minimaal in het bezit bent van rijbewijs B en dat je altijd de wensen van onze opdrachtgevers vooropstelt. Als jij denkt dat werken in een informele werksfeer bij ons bedrijf iets voor jou is, wacht dan niet langer en solliciteer direct via ons sollicitatieformulier hieronder. Na ontvangst van je sollicitatie nemen wij binnen vijf werkdagen contact met je op voor een eventuele nadere kennismaking.

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy en gaan zorgvuldig om met de gegevens die je aan ons verstrekt. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met persoonlijke informatie en welke maatregelen wij nemen om deze te beschermen. Je kunt erop vertrouwen dat wij jouw gegevens veilig en vertrouwelijk behandelen.