Reinland BV - Overzicht van onze vacatures.

Vacatures

Door de toename van opdrachten die wij krijgen, zijn wij voor het bedrijfsonderdeel "Schoonmaak" en voor het bedrijfsonderdeel "Glazenwasserij" op zoek naar leerling en ervaren schoonmakers en glazenwassers.

Voor het bedrijfsonderdeel "Sloop en Onderhoud" zijn wij in eerste instantie op zoek naar een oproepkracht, die ook inzetbaar kan zijn in de schoonmaak en glazenwasserij.
Een eventuele uitloop naar een vast contract behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij jou kunnen bieden is onder meer loon, toeslagen en werktijden volgens de CAO in het Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf, werk in een goede sfeer en in een veilige en milieuverantwoorde omgeving.

Wat wij van jou vragen is, dat jij oog hebt voor kwaliteit, voor punctualiteit, voor service, voor wensen van onze opdrachtgevers en dat jij in het bezit bent van ten minste rijbewijs B.

Denk jij, dat werken in de schoonmaakbranche en in een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers iets voor jou is, wacht dan niet langer en neem contact op met Nicky Bernard, telefoon 06 53935741, of stuur een e-mail met jouw CV naar .