Wij ver­zor­gen een­ma­li­ge en pe­rio­die­ke schoon­maak­diens­ten van kan­to­ren, open­ba­re ruim­tes en nog veel meer. Verreweg de meeste werkzaamheden voeren wij uit in Den Haag. Maar ook in bijvoorbeeld Rotterdam, Gouda en Leiden voeren wij onze diensten uit.

Kantoorruimtes

Wij maken steeds meer kantoren en interieurs schoon met gebruikmaking van microvezeltechnieken. Hierbij wordt het interieur ook zonder toevoeging van chemische middelen uitstekend gereinigd. Bij schoonmaak met microvezeltechnieken wordt alleen water gebruikt.
Schoonmaak met microvezeltechnieken is een optie. Desgewenst c.q. zonodig reinigen wij ook op de conventionele manier met duurzame reinigingsmiddelen.
Wij passen ons aan aan uw wensen. U bepaalt de dag en/of het dagdeel - overdag of 's avonds - waarop de schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.
In het persoonlijk werkprogramma, dat wij samen met u opstellen, worden de gemaakte afspraken opgenomen.

Boot en caravan

Door atmosferische vervuilingen kan kunststof worden aangetast. Wij hebben de ervaring en beproefde middelen in huis om het kunststof duurzaam te reinigen.
Na de reiniging brengen wij een beschermende conserveringslaag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht.
Door uw boot of caravan regelmatig, bijvoorbeeld eenmaal per jaar, door ons te laten schoonmaken en te laten conserveren blijft uw boot of caravan als nieuw.

Personenbus

Schone en hygiënische voertuigen, van binnen en van buiten, is niet alleen voor de reizigers belangrijk, maar is zeker ook van belang voor de uitstraling van uw busbedrijf.
Wij zijn gespecialiseerd in het van binnen en van buiten reinigen van personenbussen. Om het gewenste resultaat te bereiken worden alle werkzaamheden met de hand uitgevoerd.
Uiteraard geldt ten aanzien van deze werkzaamheden, dat wij uitsluitend duurzame reinigingsproducten gebruiken.

Dakgoten

In het herfstseizoen kunnen uw dakgoten vol met blad en ander vuil komen. Hierdoor kan een goede afvoer van het hemelwater niet meer worden gegarandeerd. Dakgoten kunnen dan gaan lekken.
Een vervuilde dakgoot kan ervoor zorgen dat het water door het dak van uw woning gaat lekken. Ook water dat vanwege een vervuilde dakgoot langs de muren gaat lopen kan voor problemen zorgen, zoals schimmelplekken.
Laat daarom uw dakgoot minimaal eenmaal per jaar door ons controleren.
Desgewenst controleren en verzorgen wij uw dakgoten op een met u afgesproken regelmaat.

Graffiti

Het verwijderen van graffiti is één van onze specialiteiten. Wij kunnen u van dienst zijn voor wat betreft betonwerk, gevelbeplating, metselwerk en alle overige gevelmaterialen. Wij richten ons hierbij op zowel de reiniging onder druk en stralen, alsook op de reconditionering (conserveren, hydrofoberen). De gevoeligheid van het materiaal, de hoedanigheid en soort van vervuiling bepalen de behandelingsmethodiek.
Wij beschikken over moderne reinigingstechnieken en beproefde conserveringsmethoden met gerichte aandacht voor mens en milieu.

Kunststof

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van kunststof kozijnen, daklijsten, dakkapellen en boeidelen.
Door atmosferische vervuilingen kan kunststof worden aangetast. Wij beschikken over ruime ervaring en beproefde middelen om het kunststof duurzaam te reinigen.
Na de reiniging brengen wij een beschermende conserveringslaag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht.
Door de kunststofonderdelen regelmatig, bijvoorbeeld eenmaal per jaar, door ons te laten schoonmaken en te laten conserveren blijven deze een mooie uitstraling behouden.
Een schone uitstraling van uw bedrijfspand of woning is het mooiste visitekaartje dat men kan afgeven, maar het vraagt wel om onderhoud. Of het nu gaat om het houtwerk, trespa beplating of andere materialen. Het reinigen daarvan betreft één van onze specialiteiten.

Ontruimen woning of bedrijfspand

Ook bij het ontruimen en het schoon opleveren van woningen of bedrijfspanden, bijvoorbeeld bij verkoop, verhuur of faillissement, kunt u gebruik maken van onze specialisatie.
In en na gedetailleerd overleg met u voeren wij de gewenste c.q. noodzakelijke werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg, aandacht, bekwaamheid en discretie voor u uit.
Ook het onderbrengen van de inboedel bij opslagbedrijven of bij veilinghuizen nemen wij u desgewenst uit handen.
Het behoeft geen betoog, dat wij alle afval op milieubewuste wijze afvoeren.

Hulp na overlijden

Na het overlijden van een dierbaar persoon moet er veel geregeld worden. Denk hierbij alleen al aan het regelen van de uitvaart, het maken en verzenden van het overlijdensbericht, het uitzoeken en regelen van diverse verzekeringspolissen, het informeren van instanties etc.
In veel gevallen moet u daarna ook nog binnen een bepaalde periode de woning van de overledene ontruimen, schoonmaken en opleveren.
Tijdens het rouwproces zit u hier niet echt op te wachten. Bovendien is dit voor u als nabestaande dikwijls een uiterst emotionele en moeilijke opgave.
Deze voor u zware opgave nemen wij u graag uit handen.
Met de grootst mogelijke zorg, aandacht, bekwaamheid en discretie verzorgen wij voor u de volledige ontruiming, schoonmaak en oplevering van de woning.
Ook het onderbrengen van de inboedel bij opslagbedrijven of bij veilinghuizen nemen wij u desgewenst uit handen.
Vanzelfsprekend staan aspecten zoals privacy en respect ten aanzien van de overledene en de nabestaanden hierbij voorop.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hebt u vragen of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
contact opnemen