Schoonmaakdiensten
schoonmaakdiensten

Wij verzorgen dagelijkse en eenmalige schoon­maak­diensten van openbare ruimtes, zoals portieken, galerijen, trappenhuizen en liften, tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers, bij diverse projecten in de regio Haaglanden.

Het team, dat deze werkzaamheden uitvoert, bestaat uit gemotiveerde en vakbekwame medewerkers, die minimaal in het bezit zijn van het diploma VCA-basis.

Uiteraard bieden wij maatwerk.

Het schoonmaakonderhoud gebeurt op vaste dagen, vaste tijden en door dezelfde schoonmakers, conform een vooraf met u besproken werkprogramma. Alle werkprogramma's zijn te allen tijde voor u inzichtelijk.

Kantoorruimtes
kantoorruimtes

Steeds meer worden kantoren en interieurs schoongemaakt met gebruik­making van micro­vezel­tech­nieken. Hierbij wordt het interieur ook zonder toevoeging van chemische middelen uitstekend gereinigd.
Bij schoonmaak met microvezeltechnieken wordt alleen water gebruikt. Er blijven dus geen zeepresten achter.

Schoonmaak met microvezeltechnieken is een optie. Desgewenst c.q. zonodig reinigen wij ook op de conventionele manier met duurzame reinigingsmiddelen.

Wij passen ons aan aan uw wensen. U bepaalt de dag en/of het dagdeel - overdag of 's avonds - waarop de schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.
In het persoonlijk werkprogramma, dat wij samen met u opstellen, worden de gemaakte afspraken opgenomen.

Specifieke werkzaamheden

 Boot en caravan

boot

Door atmos­fe­rische ver­vui­lingen kan kunststof worden aangetast. Wij hebben de ervaring en beproefde middelen in huis om het kunststof duurzaam te reinigen.

Na de reiniging brengt onze uitvoerende medewerker een beschermende laag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht (conserveren).

Door uw boot of caravan regelmatig, bijvoorbeeld eenmaal per jaar, door ons te laten schoonmaken en conserveren blijft uw boot of caravan als nieuw.

 Personenbus

personenbus

Van binnen en van buiten schone en hygiënische voertuigen is niet alleen voor de reizigers belangrijk, maar is zeker ook van belang voor de uitstraling van uw busbedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het van binnen en van buiten reinigen van personenbussen.

Om het gewenste resultaat te bereiken worden alle werkzaamheden met de hand uitgevoerd.

Uiteraard geldt ten aanzien van deze werkzaamheden, dat wij uitsluitend duurzame reinigingsmaterialen gebruiken.

 Dakgoten

dakgoten

In het herfst­seizoen kunnen uw dakgoten vol met blad en ander vuil komen. Hierdoor kan een goede afvoer van het hemelwater niet meer worden gegarandeerd. Dakgoten kunnen dan gaan lekken.

Een vervuilde dakgoot kan ervoor zorgen dat het water door het dak van uw woning gaat lekken. Ook water dat vanwege een vervuilde dakgoot langs de muren gaat lopen kan voor problemen zorgen, zoals schimmelplekken.

Laat daarom uw dakgoot minimaal eenmaal per jaar door ons controleren.

Desgewenst controleren en verzorgen wij uw dakgoten op een met u afgesproken regelmaat.

 Gevels en graffiti

gevels

Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van betonwerk, gevelbeplating, graffiti, metselwerk en alle overige gevelmaterialen.

Wij richten ons hierbij op zowel de reiniging onder druk en stralen, alsook op de reconditionering (conserveren, hydrofoberen).

De gevoeligheid van het materiaal, de hoedanigheid en soort van vervuiling bepalen de behandelingsmethodiek.

Wij beschikken over moderne reinigingstechnieken en beproefde conserveringsmethoden met gerichte aandacht voor mens en milieu.

 Kunststof kozijnen

kunststof

Wij zijn ge­spe­cia­li­seerd in het reinigen van kunst­stof ko­zij­nen, dak­lijs­ten, dak­kapel­len en boeidelen.

Door atmosferische vervuilingen kan kunststof worden aangetast. Wij beschikken over ruime ervaring en beproefde middelen om het kunststof duurzaam te reinigen.

Na de reiniging brengt onze uitvoerende medewerker een beschermende laag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht (conserveren).

Door de kunststofonderdelen regelmatig (eenmaal per jaar) door ons te laten schoonmaken en conserveren blijven deze een mooie uitstraling behouden.

Een schone uitstraling van uw bedrijfspand of woning is het mooiste visitekaartje dat men kan afgeven, maar het vraagt wel om onderhoud. Of het nu gaat om het houtwerk, trespa beplating of andere materialen. Het reinigen daarvan betreft één van onze specialiteiten.

 Opleveren panden

opleveren

Ook bij het ontruimen en het schoon opleveren van woningen of bedrijfspanden, bijvoorbeeld bij verkoop, verhuur of faillissement, kunt u gebruik maken van onze specialisatie.

In en na gedetailleerd overleg met u voeren wij de gewenste c.q. noodzakelijke werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg, discretie en professionaliteit voor u uit.

Ook het onderbrengen van de inboedel bij opslagbedrijven of bij veilinghuizen nemen wij u desgewenst uit handen.

Het behoeft geen betoog, dat wij alle afval op milieubewuste wijze afvoeren.

(Zie ook: Onderhoudsbedrijf.)

 Hulp na overlijden

hulp

Na het overlijden van een dierbaar persoon moet er veel geregeld worden. Denk hierbij alleen al aan de uitvaart, het maken en verzenden van het overlijdensbericht, het uitzoeken en regelen van diverse verzekeringspolissen, het informeren van instanties etc. etc.

In veel gevallen moet u daarna ook nog de woning van de overledene ontruimen, schoonmaken en opleveren.

Tijdens het rouwproces zit u hier niet echt op te wachten. Bovendien is dit voor u als nabestaande(n) dikwijls een uiterst emotionele en derhalve moeilijke opgave.

Deze voor u zware opdracht nemen wij u graag uit handen.

Met de grootst mogelijke zorg, aandacht, discretie en bekwaamheid verzorgen wij voor u de volledige ontruiming, schoonmaak en oplevering van de woning.

Ook het onderbrengen van de inboedel bij opslagbedrijven of bij veilinghuizen nemen wij u desgewenst uit handen.

Vanzelfsprekend staan aspecten zoals privacy van en respect voor de overledene hierbij voorop.

Afspraak maken

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak!