Reinland BV

Tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers verzorgen wij dagelijkse en eenmalige schoonmaakdiensten van kantoren en van openbare ruimtes, zoals portieken, galerijen, trappenhuizen en liften bij diverse projecten in Den Haag en in de Haagse regio.

Het team, dat deze werkzaamheden uitvoert, bestaat uit gemotiveerde en vakbekwame medewerkers, die minimaal in het bezit zijn van het diploma VCA-basis.

Uiteraard bieden wij maatwerk. Het schoonmaakonderhoud gebeurt op vaste dagen, vaste tijden en door dezelfde schoonmakers, conform een vooraf met u besproken werkprogramma.

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaken van kantoorruimtes

Steeds meer worden kantoren en interieurs schoongemaakt met gebruikmaking van microvezeltechnieken. Hierbij wordt het interieur ook zonder toevoeging van chemische middelen uitstekend gereinigd. Bij schoonmaak met microvezeltechnieken wordt alleen water gebruikt. Er blijven dus geen zeepresten achter.
Schoonmaak met microvezeltechnieken is een optie. Desgewenst c.q. zonodig reinigen wij ook op de conventionele manier met duurzame reinigingsmiddelen.
Wij passen ons aan aan uw wensen. U bepaalt de dag en/of het dagdeel - overdag of 's avonds - waarop de schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.
In het persoonlijk werkprogramma, dat wij samen met u opstellen, worden de gemaakte afspraken opgenomen.

Schoonmaken en onderhouden van boot en caravan

Door atmosferische vervuilingen kan kunststof worden aangetast. Wij hebben de ervaring en beproefde middelen in huis om het kunststof duurzaam te reinigen.
Na de reiniging brengen wij een beschermende laag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht (conserveren).
Door uw boot of caravan regelmatig, bijvoorbeeld eenmaal per jaar, door ons te laten schoonmaken en conserveren blijft uw boot of caravan als nieuw.

Schoonmaken van personenbus

Schone en hygiënische voertuigen, van binnen en van buiten, is niet alleen voor de reizigers belangrijk, maar is zeker ook van belang voor de uitstraling van uw busbedrijf.
Wij zijn gespecialiseerd in het van binnen en van buiten reinigen van personenbussen. Om het gewenste resultaat te bereiken worden alle werkzaamheden met de hand uitgevoerd.
Uiteraard geldt ten aanzien van deze werkzaamheden, dat wij uitsluitend duurzame reinigingsmaterialen gebruiken.

Schoonmaken van dakgoten

In het herfstseizoen kunnen uw dakgoten vol met blad en ander vuil komen. Hierdoor kan een goede afvoer van het hemelwater niet meer worden gegarandeerd. Dakgoten kunnen dan gaan lekken.
Een vervuilde dakgoot kan ervoor zorgen dat het water door het dak van uw woning gaat lekken. Ook water dat vanwege een vervuilde dakgoot langs de muren gaat lopen kan voor problemen zorgen, zoals schimmelplekken.
Laat daarom uw dakgoot minimaal eenmaal per jaar door ons controleren.
Desgewenst controleren en verzorgen wij uw dakgoten op een met u afgesproken regelmaat.

Reinigen van gevels en verwijderen van graffiti

Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van betonwerk, gevelbeplating, graffiti, metselwerk en alle overige gevelmaterialen. Wij richten ons hierbij op zowel de reiniging onder druk en stralen, alsook op de reconditionering (conserveren, hydrofoberen). De gevoeligheid van het materiaal, de hoedanigheid en soort van vervuiling bepalen de be­han­de­lings­me­tho­diek.
Wij beschikken over moderne reinigingstechnieken en beproefde conserveringsmethoden met gerichte aandacht voor mens en milieu.

Schoonmaken en conserveren van kunststof

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van kunststof kozijnen, daklijsten, dakkapellen en boeidelen.
Door atmosferische vervuilingen kan kunststof worden aangetast. Wij beschikken over ruime ervaring en beproefde middelen om het kunststof duurzaam te reinigen. Na de reiniging brengen wij een beschermende laag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht (conserveren).
Door de kunststofonderdelen regelmatig (eenmaal per jaar) door ons te laten schoonmaken en conserveren blijven deze een mooie uitstraling behouden.
Een schone uitstraling van uw bedrijfspand of woning is het mooiste visitekaartje dat men kan afgeven, maar het vraagt wel om onderhoud. Of het nu gaat om het houtwerk, trespa beplating of andere materialen. Het reinigen daarvan betreft één van onze specialiteiten.

Ontruimen en schoon opleveren van panden

Ook bij het ontruimen en het schoon opleveren van woningen of bedrijfspanden, bijvoorbeeld bij verkoop, verhuur of faillissement, kunt u gebruik maken van onze specialisatie.
In en na gedetailleerd overleg met u voeren wij de gewenste c.q. noodzakelijke werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg, aandacht, bekwaamheid en discretie voor u uit.
Ook het onderbrengen van de inboedel bij opslagbedrijven of bij veilinghuizen nemen wij u desgewenst uit handen.
Het behoeft geen betoog, dat wij alle afval op milieubewuste wijze afvoeren.

Hulp na overlijden

Na het overlijden van een dierbaar persoon moet er veel geregeld worden. Denk hierbij alleen al aan de uitvaart, het maken en verzenden van het overlijdensbericht, het uitzoeken en regelen van diverse verzekeringspolissen, het informeren van instanties etc. etc.
In veel gevallen moet u daarna ook nog de woning van de overledene ontruimen, schoonmaken en opleveren.
Tijdens het rouwproces zit u hier niet echt op te wachten. Bovendien is dit voor u als nabestaande(n) dikwijls een uiterst emotionele en derhalve moeilijke opgave.
Deze voor u zware opdracht nemen wij u graag uit handen.
Met de grootst mogelijke zorg, aandacht, bekwaamheid en discretie verzorgen wij voor u de volledige ontruiming, schoonmaak en oplevering van de woning.
Ook het onderbrengen van de inboedel bij opslagbedrijven of bij veilinghuizen nemen wij u desgewenst uit handen.
Vanzelfsprekend staan aspecten zoals privacy van en respect voor de overledene hierbij voorop.

Contact opnemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

contact opnemen

top

top