Algemeen

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.reinland.nl.
Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.
Reinland Schoon­maak­bedrijf & Glazen­wasserij BV spant zich in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
Reinland Schoon­maak­bedrijf & Glazen­wasserij BV aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kan Reinland Schoonmaakbedrjf en Glazenwasserij BV zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving wijzigen.
Reinland Schoonmaakbedrjf en Glazenwasserij BV spant zich in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.