Disclaimer

Algemeen

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.reinland.nl.
Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Privacy

U kunt deze website bezoeken zonder Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV informatie van u nodig heeft; bijvoorbeeld om met u te corresponderen.

Verzamelde (persoons)gegevens worden door Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.

U kunt op ieder gewenst moment Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV opdracht geven uw gegevens uit het klantenbestand te verwijderen.

Middels statistieken is van deze website een aantal gegevens zichtbaar, zoals onder meer het aantal bezoekers van de website. Bedoelde gegevens worden door Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV spant zich in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kan Reinland Schoonmaakbedrjf en Glazenwasserij BV zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving wijzigen.

Reinland Schoonmaakbedrjf en Glazenwasserij BV spant zich in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Sitemap Disclaimer Print deze pagina

© Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV