Algemene Informatie

labels Wij zijn groothandel en leverancier van kwalitatief hoogstaande en duurzame hygiëneproducten zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, papieren handdoekrollen, dispensers, poetslappen, industriepapier, afvalzakken, zeep, luchtverfrissers, damesverbandzakjes, damesverbandzakhouders, onderzoeksbankpapier en nog veel meer.

Mede als gevolg van de steeds groter wordende vraag naar duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, bieden wij een ruim assortiment aan van milieuverantwoorde producten. Zo zijn er producten met het EU Ecolabel en het Tree4Tree label.

Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met het doel duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Het keurmerk is in 1992 ingevoerd en is erkend door alle landen van de Europese Unie alsmede door Noorwegen, IJsland en Liechtenstein.

Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lage milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking.
Tree4Tree is een initiatief van verantwoordelijke ondernemers in de grondstoffenbranche die daadwerkelijk fysiek aandacht besteden aan de toekomst van de natuur.

Producten

Selecteer hieronder een categorie voor meer informatie.

Afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Ik wil een afspraak maken.