info@reinland.nl   070-3997563

Groothandel

Wij zijn groothandel in duurzame en kwalitatief hoogstaande schoonmaak- en hygiëneproducten. Wij beschikken over een ruim assortiment milieu­verantwoorde producten.

Wij zijn uw groothandel in kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, papieren handdoekrollen, dispensers, poetslappen, industriepapier, afvalzakken, zeep, luchtverfrissers, damesverbandzakjes, damesverbandzakhouders, onderzoeksbankpapier en nog veel meer.
De producten die wij aanbieden onderscheiden zich door de superieure prijs-kwaliteitverhouding.

Terecht groeit de vraag naar duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten. Daarom bieden wij u een ruim assortiment aan van milieuverantwoorde producten. Zo zijn er producten met het EU Ecolabel en het Tree4Tree label.

Duurzaam

Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met het doel duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Het keurmerk is in 1992 ingevoerd en is erkend door alle landen van de Europese Unie alsmede door Noorwegen, IJsland en Liechtenstein.
Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lage milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking.
Tree4Tree is een initiatief van verantwoordelijke ondernemers in de grondstoffenbranche die daadwerkelijk fysiek aandacht besteden aan de toekomst van de natuur.

Categoriën

Kies hieronder een categorie voor verdere informatie.


Contact opnemen

Hebt u vragen of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

contact opnemen