Groothandelsleverancier

Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV is groothandelsleverancier van kwalitatief hoogstaande hygiëneproducten zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, papieren handdoekrollen, dispensers, non-woven poetslappen, industriepapier, afvalzakken, zeep, luchtverfrissers, damesverbandzakjes, damesverbandzakhouders, onderzoeksbankpapier etc.

Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV informeert u graag over de scherpe prijzen die zij hanteert. Vraag Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV vandaag nog om een vrijblijvende offerte.

Duurzaam

ecolabel Mede als gevolg van de steeds groter wordende vraag naar milieuvriendelijke producten biedt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV een ruim assortiment milieuverantwoorde hygiëneproducten aan. Zo zijn er producten met het Europees Ecolabel en het Tree4Tree label.

Het Europees Ecolabel is een initiatief van de Europese Unie en heeft als doel de belasting voor het milieu te verlagen. Het Ecolabel heeft ook betrekking op de manier van produceren en op de grondstoffen die bij de productie van het papier worden gebruikt.

Tree4Tree is een initiatief van verantwoordelijke ondernemers in de grondstoffenbranche die daadwerkelijk fysiek aandacht besteden aan de toekomst van de natuur.

Selecteer hieronder een categorie voor meer informatie.