Specifiek

Boot en caravan

Door atmosferische vervuilingen kan kunststof worden aangetast. Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV heeft de ervaring en beproefde middelen in huis om het kunststof met milieuvriendelijke middelen te reinigen.

Na reiniging brengt de uitvoerende medewerker een beschermende laag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht (conserveren).

Door uw boot of caravan regelmatig, bijvoorbeeld 1x per jaar, door Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV te laten schoonmaken/conserveren blijft uw boot of caravan als nieuw.

Personenbus

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV is gespecialiseerd in het van binnen en van buiten reinigen van personenbussen.

Voor een gewenste resultaat worden alle werkzaamheden met de hand uitgevoerd.

Uiteraard geldt ten aanzien van deze werkzaamheden dat Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV uitsluitend milieuvriendelijke reinigingsmaterialen gebruikt.

Dakgoten

In het herfstseizoen kunnen uw dakgoten vol met blad en ander vuil komen, waardoor een goede afvoer van het hemelwater niet meer gegarandeerd kan worden.
Dakgoten kunnen dan gaan lekken doordat er continu water in blijft staat.

Laat daarom uw dakgoot minimaal eenmaal per jaar door Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV controleren.

Desgewenst controleert en verzorgt Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV uw dakgoten op een met u afgesproken regelmaat.

Gevels en graffiti

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV kan u van dienst zijn op het gebied van:
▹ betonwerk;
▹ gevelbeplating;
▹ graffiti;
▹ metselwerk;
▹ en alle overige gevelmaterialen.

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV richt zich hierbij op zowel de reiniging onder druk en stralen, alsook op de reconditionering (conserveren, hydrofoberen).

De gevoeligheid van het materiaal en de hoedanigheid en soort van vervuiling bepalen de behandelingsmethodiek.

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV beschikt over moderne reinigingstechnieken en beproefde conserveringsmethoden met gerichte aandacht voor mens en milieu.

Hulp na overlijden

Na het overlijden van een dierbaar persoon moet er veel geregeld worden. Denk hierbij alleen al aan de uitvaart, het maken en verzenden van het overlijdensbericht, het uitzoeken en regelen van diverse verzekeringspolissen, het informeren van instanties etc. etc.
In veel gevallen moet daarna ook nog de woning van de overledene ontruimd, schoongemaakt en opgeleverd worden.

Tijdens het rouwproces zit u hier niet echt op te wachten. Bovendien is dit voor u als nabestaande(n) dikwijls een uiterst emotionele en derhalve moeilijke opgave.

Deze voor u zware opdracht neemt Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV u graag uit handen.

Met de grootst mogelijke zorg, aandacht, discretie en bekwaamheid verzorgt Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV voor u de volledige ontruiming, schoonmaak en oplevering van de woning.

Vanzelfsprekend staan aspecten zoals privacy van en respect voor de overledene hierbij voorop.

Kunststof kozijnen

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV is gespecialiseerd in het reinigen van kunststof kozijnen, daklijsten, dakkapellen en boeidelen.

Door atmosferische vervuilingen kan kunststof worden aangetast. Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV beschikt over ruime ervaring en beproefde middelen om het kunststof met milieuvriendelijke middelen te reinigen.

Na reiniging brengt de uitvoerende medewerker een beschermende laag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht (conserveren).

Door het regelmatig (1x per jaar) door Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV te laten schoonmaken/conserveren van de kozijnen en beplating blijven deze een mooie uitstraling behouden.

Een schone uitstraling van een bedrijfspand of woning is het mooiste visitekaartje dat men kan afgeven, maar het vraagt wel om onderhoud. Of het nu gaat om het houtwerk, trespa beplating of andere materialen. Het reinigen daarvan betreft één van de specialiteiten van Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV.

Opleveren panden

Ook bij het ontruimen en/of schoon opleveren van woningen of bedrijfspanden, bijvoorbeeld bij verkoop, verhuur of faillissement, kunt u gebruik maken van de specialisatie van Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV.

In en na gedetailleerd overleg met u voert Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV de gewenste c.q. noodzakelijke werkzaaamheden met de grootst mogelijke zorg, discretie en professionaliteit voor u uit.

Ook het desgewenst onderbrengen van de inboedel bij opslagbedrijven of bij veilinghuizen neemt Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV u uit handen.

Het behoeft geen betoog dat Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV alle afval op milieubewuste wijze afvoert.