Schoonmaken

Schoonmaakdiensten

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV verzorgt dagelijkse en/of eenmalige schoonmaakdiensten tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers bij diverse projecten in de regio Haaglanden.

Het team, dat deze werkzaamheden uitvoert bestaat uit gemotiveerde en vakbekwame medewerkers die in het bezit zijn van het diploma VCA-basis.

Uiteraard biedt Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV maatwerk.
Het schoonmaakonderhoud gebeurt op vaste dagen, vaste tijden en door dezelfde schoonmakers, conform een vooraf met de cliënt besproken werkprogramma. Alle werkprogramma's zijn te allen tijde voor de cliënt inzichtelijk.

Kantoorruimtes

Steeds meer worden kantoren en interieurs schoongemaakt met gebruikmaking van microvezeltechnieken. Hierbij wordt het interieur ook zonder toevoeging van chemische middelen uitstekend gereinigd.

Bij schoonmaak met microvezeltechnieken wordt alleen water gebruikt. Er blijven dus geen zeepresten achter.

Schoonmaak met microvezeltechnieken is een optie. Desgewenst c.q. zonodig reinigt Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV ook op de conventionele manier met reinigingsmiddelen.

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV past zich aan aan de wensen van de cliënt. De cliënt bepaalt de dag en/of het dagdeel - overdag of 's avonds - waarop de schoonmaakwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

In het persoonlijk werkprogramma dat Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV samen met de cliënt opstelt, worden hierover afspraken gemaakt.

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV stelt graag een vrijblijvende offerte voor u op.