Schoonmaakdiensten

schoonmaakdiensten Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV verzorgt dagelijkse en/of eenmalige schoonmaakdiensten van openbare ruimtes, zoals portieken, galerijen, trappenhuizen en liften, tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers bij diverse projecten in de regio Haaglanden.

Het team, dat deze werkzaamheden uitvoert, bestaat uit gemotiveerde en vakbekwame medewerkers, die minimaal in het bezit zijn van het diploma VCA-basis.

Uiteraard biedt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV maatwerk.

Het schoonmaakonderhoud gebeurt op vaste dagen, vaste tijden en door dezelfde schoonmakers, conform een vooraf met u besproken werkprogramma. Alle werkprogramma's zijn te allen tijde voor u inzichtelijk.

Kantoorruimtes

kantoorruimtes Steeds meer worden kantoren en interieurs schoongemaakt met gebruikmaking van microvezeltechnieken. Hierbij wordt het interieur ook zonder toevoeging van chemische middelen uitstekend gereinigd.
Bij schoonmaak met microvezeltechnieken wordt alleen water gebruikt. Er blijven dus geen zeepresten achter.

Schoonmaak met microvezeltechnieken is een optie. Desgewenst c.q. zonodig reinigt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV ook op de conventionele manier met reinigingsmiddelen.

Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV past zich aan aan uw wensen. U bepaalt de dag en/of het dagdeel - overdag of 's avonds - waarop de schoonmaakwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.
In het persoonlijk werkprogramma, dat Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV samen met u opstelt, worden hierover afspraken gemaakt.

Specifieke werkzaamheden

Boot en caravan

boot Door atmosferische vervuilingen kan kunststof worden aangetast. Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV heeft de ervaring en beproefde middelen in huis om het kunststof met milieuvriendelijke middelen te reinigen.

Na de reiniging brengt de uitvoerende medewerker een beschermende laag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht (conserveren).

Door uw boot of caravan regelmatig, bijvoorbeeld 1x per jaar, door Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV te laten schoonmaken en conserveren blijft uw boot of caravan als nieuw.

Personenbus

personenbus Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV is gespecialiseerd in het van binnen en van buiten reinigen van personenbussen.

Voor het gewenste resultaat worden alle werkzaamheden met de hand uitgevoerd.

Uiteraard geldt ten aanzien van deze werkzaamheden, dat Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV uitsluitend milieuvriendelijke reinigingsmaterialen gebruikt.

Dakgoten

dakgoten In het herfstseizoen kunnen uw dakgoten vol met blad en ander vuil komen, waardoor een goede afvoer van het hemelwater niet meer gegarandeerd kan worden. Dakgoten kunnen dan gaan lekken doordat er continu water in blijft staan.

Laat daarom uw dakgoot minimaal eenmaal per jaar door Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV controleren.

Desgewenst controleert en verzorgt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV uw dakgoten op een met u afgesproken regelmaat.

Gevels en graffiti

gevels Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV kan u van dienst zijn op het gebied van betonwerk, gevelbeplating, graffiti, metselwerk en alle overige gevelmaterialen.

Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV richt zich hierbij op zowel de reiniging onder druk en stralen, alsook op de reconditionering (conserveren, hydrofoberen).

De gevoeligheid van het materiaal, de hoedanigheid en soort van vervuiling bepalen de behandelingsmethodiek.

Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV beschikt over moderne reinigingstechnieken en beproefde conserveringsmethoden met gerichte aandacht voor mens en milieu.

Kunststof kozijnen

kunststof Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV is gespecialiseerd in het reinigen van kunststof kozijnen, daklijsten, dakkapellen en boeidelen.

Door atmosferische vervuilingen kan kunststof worden aangetast. Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV beschikt over ruime ervaring en beproefde middelen om het kunststof met milieuvriendelijke middelen te reinigen.

Na de reiniging brengt de uitvoerende medewerker een beschermende laag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht (conserveren).

Door de kunststofonderdelen regelmatig (1x per jaar) door Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV te laten schoonmaken en conserveren blijven deze een mooie uitstraling behouden.

Een schone uitstraling van uw bedrijfspand of woning is het mooiste visitekaartje dat men kan afgeven, maar het vraagt wel om onderhoud. Of het nu gaat om het houtwerk, trespa beplating of andere materialen. Het reinigen daarvan betreft één van de specialiteiten van Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV.

Opleveren panden

opleveren Ook bij het ontruimen en/of schoon opleveren van woningen of bedrijfspanden, bijvoorbeeld bij verkoop, verhuur of faillissement, kunt u gebruik maken van de specialisatie van Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV.

In en na gedetailleerd overleg met u voert Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV de gewenste c.q. noodzakelijke werkzaaamheden met de grootst mogelijke zorg, discretie en professionaliteit voor u uit.

Ook het onderbrengen van de inboedel bij opslagbedrijven of bij veilinghuizen neemt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV u desgewenst uit handen.

Het behoeft geen betoog dat Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV alle afval op milieubewuste wijze afvoert.

(Zie ook: Onderhoudsbedrijf.)

Hulp na overlijden

hulp Na het overlijden van een dierbaar persoon moet er veel geregeld worden. Denk hierbij alleen al aan de uitvaart, het maken en verzenden van het overlijdensbericht, het uitzoeken en regelen van diverse verzekeringspolissen, het informeren van instanties etc. etc.

In veel gevallen moet u daarna ook nog de woning van de overledene ontruimen, schoonmaken en opleveren.

Tijdens het rouwproces zit u hier niet echt op te wachten. Bovendien is dit voor u als nabestaande(n) dikwijls een uiterst emotionele en derhalve moeilijke opgave.

Deze voor u zware opdracht neemt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV u graag uit handen.

Met de grootst mogelijke zorg, aandacht, discretie en bekwaamheid verzorgt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV voor u de volledige ontruiming, schoonmaak en oplevering van de woning.

Ook het onderbrengen van de inboedel bij opslagbedrijven of bij veilinghuizen neemt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV u desgewenst uit handen.

Vanzelfsprekend staan aspecten zoals privacy van en respect voor de overledene hierbij voorop.

Offerte

Denkt u, dat Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV iets voor u kan betekenen?
Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV stelt graag een vrijblijvende scherpe offerte voor u op.