Wij be­schik­ken over de be­no­dig­de exper­ti­se bij in­pan­di­ge re­no­va­tie­sloop­werk­zaam­he­den en bij ont­rui­min­gen van pan­den. Verreweg de meeste werkzaamheden voeren wij uit in Den Haag. Maar ook in bijvoorbeeld Rotterdam, Gouda en Leiden voeren wij onze diensten uit.

Renovatiesloop

Uw woning of bedrijfspand is toe aan een renovatie en er moeten inpandige sloopwerkzaamheden worden verricht. Wij kunnen en willen u hierbij graag van dienst zijn.
Of het nu gaat om renovatie, sloop of ontruiming. Wij beschikken over ruime ervaring en hebben de juiste professionaliteit, materieel en mankracht in huis om u hierbij de helpende hand te bieden.
Na afloop van de werkzaamheden leveren wij uw woning of bedrijfspand veegschoon op. Het vrijgekomen sloopmateriaal voeren wij uiteraard op milieuverantwoorde wijze af.

Ontruimen woning of bedrijfspand

Ook bij het ontruimen en het schoon opleveren van woningen of bedrijfspanden, bijvoorbeeld bij verkoop, verhuur of faillissement, kunt u gebruik maken van onze specialisatie.
In en na gedetailleerd overleg met u voeren wij de gewenste c.q. noodzakelijke werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg, aandacht, bekwaamheid en discretie voor u uit.
Ook het onderbrengen van de inboedel bij opslagbedrijven of bij veilinghuizen nemen wij u desgewenst uit handen.
Het behoeft geen betoog, dat wij alle afval op milieubewuste wijze afvoeren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hebt u vragen of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
contact opnemen