Onze Certificatie ’s
diploma.png
Reinland Schoonmaak & Servicebedrijf werkt volgens de normen van het "Quality systems-Model for quality assuance in production, installation and servicing". Deze internationale norm specificeert kwaliteitssysteemeisen, te gebruiken waar de bekwaamheid van een leverancier om producten te leveren die overeenkomen met een vastgesteld ontwerp moet worden aangetoond. De gespecificeerde eisen zijn in de eerste plaats gericht op het bereiken van klant tevredenheid door het voorkomen van afwijkingen in alle stadia van vervaardigen tot en met nazorg.

VCA Certificering

VCA staat voor veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Met deze zogenaamde VGM Checklist Aannemers wordt een veilige en gezonde werkomgeving bevorderd en het milieu daar waar mogelijk gespaard. Het gaat hier om het uitvoeren van werkzaamheden op het terrein van een opdrachtgever.
vca.png
Met een VCA certificering wordt de aanwezigheid van een veiligheidssysteem aantoonbaar en worden veiligheidsresultaten beheerst. Kader ondersteunt bij het opzetten, implementeren én onderhouden van een praktisch VCA veiligheidssysteem
dat geschikt is voor VCA certificering.