Welkom

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV is in 1984 als VOF begonnen.
Per 1 januari 2019 heeft een samensmelting plaatsgevonden van Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij VOF met de in 1972 gestarte Bernard Schoonmaakservice en Glazenwasserij VOF. Beide bedrijven gaan per genoemde datum verder onder de naam: "Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV".

Door de klantgerichte wijze van bedrijfsvoeringen van de beide voormalige VOF's hebben zij hun werkzaamheden gaandeweg steeds verder uitgebreid, hebben zij zich - mede op verzoek van de tevreden opdrachtgevers - telkens verder bekwaamd en zijn zij steeds meer activiteiten gaan vervullen dan alleen schoonmaak- en glasbewassingswerkzaamheden.

Omdat na de bovengenoemde samensmelting in de praktijk qua uitvoering feitelijk geen veranderingen plaatsvinden kan met 100% zekerheid worden gesteld, dat alle uitvoerende diensten van de beide voormalige VOF's met dezelfde vakbekwaamheid, zorgvuldigheid en passie thans door Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV worden voortgezet.

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV is een schoonmaakbedrijf met diverse projecten in de regio Haaglanden.

Het team van Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV bestaat uit een twintigtal uiterst gemotiveerde en zeer vakbekwame medewerkers.

De hoofdspecialiteiten van Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV betreffen (in willekeurige volgorde):
▹ schoonmaak en onderhoud van kantoorruimtes;
▹ schoonmaak en onderhoud van portieken en galerijen;
▹ glasbewassing;
▹ ontruimen en schoon opleveren van woningen en/of bedrijfspanden;
▹ gevelreiniging;
▹ industriele reiniging;
▹ vloeronderhoud.

Lang niet alle werkzaamheden die Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV kan verrichten, staan vermeld. Dat zou te uitgebreid worden.
Eigenlijk kun je stellen, dat Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV alle activiteiten op het gebied van schoonmaak en reiniging van uw bedrijf, stichting, vereniging of instelling kan overnemen die niet tot uw kernactiviteiten behoren.

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV beschikt over veel en gedegen vakkennis en ervaring. Dus redenen te meer om voor al uw werkzaamheden op het gebied van schoonmaak, onderhoud en glasbewassing te kiezen voor Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV.

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV.

Hebt u desondanks nog vragen en/of wensen, kunt u specifieke informatie niet vinden op de website, of wenst u een vrijblijvende scherpe offerte, dan vraagt Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV u daarover contact met haar op te nemen.

Sitemap Disclaimer Print deze pagina

© Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV