labels Wij zijn als groot­handel leveran­cier van kwalitatief hoogstaande en duurzame hygiëneproducten zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, papieren handdoekrollen, dispensers, non woven poetslappen, industriepapier, afvalzakken, zeep, luchtverfrissers, damesverbandzakjes, damesverbandzakhouders, onderzoeksbankpapier etc.

Mede als gevolg van de steeds groter wordende vraag naar duurzame producten bieden wij een ruim assortiment milieuverantwoorde schoonmaak- en hygiëneproducten aan. Zo zijn er producten met het EU Eco­label en het Tree4Tree label.

Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Het keurmerk is in 1992 ingevoerd en is erkend door alle landen van de Europese Unie alsmede door Noorwegen, IJsland en Liechtenstein.

Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lage milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking. Tree4Tree is een initiatief van verantwoordelijke ondernemers in de grondstoffenbranche die daadwerkelijk fysiek aandacht besteden aan de toekomst van de natuur.

Producten

Selecteer hieronder een categorie voor meer informatie.Afspraak maken

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak!