Wij voeren op pro­fes­sio­nele wijze glas­bewas­sing uit aan zowel de bui­ten­zijde als aan de bin­nen­zijde van panden. Verreweg de meeste werkzaamheden voeren wij uit in Den Haag. Maar ook in bijvoorbeeld Rotterdam, Gouda en Leiden voeren wij onze diensten uit.

Ladders

Met onze aluminium ladders werken wij vanaf de begane grond tot de in de Arbowet vastgelegde maximaal toegestane stahoogte van 7,5 meter.
De ladders worden jaarlijks gekeurd door een erkende keurmeester conform de Richtlijn Arbeidsmiddelen en de norm NEN 2484.
Na de keuring ontvangen wij van de keurmeester een officieel inspectierapport en worden de ladders bij goedkeuring voorzien van een keuringssticker waarop is vermeld tot wanneer de goedkeuring geldt.

Hoogwerkers

Wij beschikken over twee hoogwerkers. Eén van hoogwerkers is een aanhangerhoogwerker. Deze hoogwerker is bij uitvoerende werkzaamheden zelfstandig verrijdbaar en heeft een bereik van 29 meter. De andere hoogwerker is een autohoogwerker en heeft een bereik van 21 meter.
Zonodig huren wij hoogwerkers in om de door u gewenste werkzaamheden te kunnen uitvoeren.
Op de hoogwerkers werken vaste, hiervoor (IPAF) opgeleide medewerkers.

TeleWash-Systeem

De basis voor het TeleWash-Systeem (borstel op een telescoopsteel) wordt gevormd door speciaal aangepaste voertuigen. De voertuigen zijn voorzien van een reservoir van circa 900 liter osmosewater, circa 150 meter slang, telescoopstelen en waterpompen.
Wanneer gevelglas te moeilijk bereikbaar is voor ladders of verrijdbare hoogwerkers, bijvoorbeeld in verband met tuinen of volle parkeerterreinen, dan biedt glasbewassing met de telescoopsteel oplossing en bespaart u als opdrachtgever veel geregel.
De telescoopsteel is een uitschuifbare aluminium buis en is voorzien van een zachte borstel van 50 cm breed. Door het schuifsysteem is de telescoopsteel op meerdere hoogtes tot circa 20 meter uitstekend toepasbaar.
Voordelen van telescoop-glasbewassing zijn:
• tot 20 meter hoogte incidenteel inzetbaar;
• veilig en verantwoorde arbeidsomstandigheden;
• geen valgevaar;
• hoge productiviteit;
• ieder gewenste plek bereikbaar zonder zware hulpmiddelen;
• geen verplaatsingen nodig, zoals bij hoogwerkers;
• vanaf de TeleWash-installatie zijn werkplekken tot een afstand van 100 meter bereikbaar;
• perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame, boeidelen;
• werkt - ook bij zonnig weer - streep- en vlekkeloos zonder raamwissen;
• milieuvriendelijk (geen gebruik van chemicaliĆ«n);
• minimale milieubelasting door minimaal residu.
Uiteraard voldoen wij ook bij deze werkzaamheden aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden.
Alle bij ons in dienst zijnde glazenwassers zijn in het bezit van het glazenwassersdiploma SVS en VCA.

Osmosewater

Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en is ook in staat om goed door te dringen in het oppervlak. Op deze manier wordt het reinigen van bepaalde objecten een stuk fijner, aangezien het een mooi resultaat geeft. Zo is osmosewater uitermate geschikt om allerlei materialen en objecten schoon te maken. Osmosewater wordt om zijn pure vorm voornamelijk gebruikt voor de glasbewassing en laat geen strepen of vlekken achter, ook niet als de zon schijnt.
Wij werken met gekwalificeerd personeel, dat met inzet van het osmose-systeem zorgt voor een snelle, veilige en efficiƫnte glasbewassing.
Omdat deze werkwijze plaatsvindt met een speciaal hiervoor ontwikkelde zachte borstel, is het tevens mogelijk om op deze wijze aluminium kozijnen, gevelbeplating en boeidelen te reinigen.
Een combinatie van glasbewassing en het reinigen van de gevel en de boeidelen is een pragmatische oplossing.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hebt u vragen of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
contact opnemen