Onze professionele glasbewassing biedt een breed scala aan opties voor zowel binnen als buiten uw pand. Wij werken voornamelijk in Den Haag, maar ook in omliggende gebieden zoals Rotterdam, Gouda en Leiden.

Wij maken gebruik van hoogwaardige apparatuur zoals aluminium ladders die jaarlijks gekeurd worden door erkende keurmeesters conform de richtlijnen van de Arbowet en NEN 2484-norm. Daarnaast hebben wij twee hoogwerkers die we kunnen inzetten wanneer dat nodig is.

Als gevelglas te moeilijk bereikbaar is, biedt ons TeleWash-Systeem uitkomst. Hierbij maken we gebruik van osmosewater dat vrij is van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling.

Onze werkwijze is snel, veilig en efficiƫnt en biedt een streep- en vlekkeloos resultaat zonder gebruik van chemicaliƫn. Onze werknemers zijn gekwalificeerd en in het bezit van het glazenwassersdiploma SVS en VCA.

Kortom, wij bieden een hoogwaardige en milieuvriendelijke glasbewassingsdienst die aan alle wettelijke eisen voldoet en uw pand weer stralend schoon maakt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Graag willen wij u van dienst zijn en daarom staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven over wat wij voor u kunnen betekenen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!
contact opnemen