Glasbewassing

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Den Haag en omstreken? Dan bent u bij Reinland BV aan het juiste adres. Uw pand krijgt een verzorgde uitstraling door de ramen zowel binnen als buiten te laten wassen op professionele wijze. Onze gekwalificeerde medewerkers voeren glasbewassing werkzaamheden moeiteloos voor u uit met een brandschoon eindresultaat. Wij maken tijdens de glasbewassing gebruik van een aluminium ladder, het TeleWash Systeem, hoogwerkers en met hanginstallaties. Deze glasbewassingswerkzaamheden voeren we uiteraard uit conform de Arbowet.

Hoogwerkers glazenwasser

Om de glasbewassingswerkzaamheden op iedere etage voor u te kunnen volbrengen werken wij met twee hoogwerkers. Eén daarvan is een aanhangsysteem welke zelfstandig verrijdbaar is bij de uitvoerende werkzaamheden. Deze hoogwerker heeft een bereik van 26 meter. De tweede hoogwerker is een mobiele hoogwerker en heeft een bereik van 21 meter. Voor gebouwen hoger dan 26 meter kunnen wij een extra hoogwerker inhuren om de werkzaamheden uit te voeren.

Glazenwassen met ladderwerk

Wij werken met aluminium ladders van 'Dirks Klimmaterialen BV' voor alle glasbewassing werkzaamheden tot 9,5 meter hoogte. Onze ladders worden jaarlijks gekeurd door een erkende keurmeester volgens de VCA-procedure. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze medewerkers, maar ook de veiligheid van u en de mensen rondom u.

TeleWash Systeem voor middelgrote gebouwen

Het TeleWash Systeem is voorzien van een reservoir waar ongeveer 900 liter osmose water, een 150 meter slang, telescoopstelen en waterpompen in zitten. Met dit systeem kunnen wij een middelgroot gebouw wassen. Wij gebruiken dit systeem wanneer de ramen moeilijk bereikbaar zijn met ladders of verrijdbare hoogwerkers. Daarnaast bespaart dit systeem u als opdrachtgever veel geregel.

Glasbewassing met Osmose water voor een brandschoon resultaat

Osmose water is water in zijn puurste vorm doordat het vrij is van: kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Dit maakt het water puur en laat geen strepen of vlekken achter tijdens het glazenwassen. Glasbewassing met osmose water is zelfs mogelijk zonder zemen, zelfs als de zon schijnt, doordat osmose water allerlei materialen en objecten schoon kan maken zonder strepen of vlekken achter te laten. Dit maakt de glasbewassing werkzaamheden snel, efficiënt en streeploos.

Laat ons uw ramen reinigen

Zoekt u een glazenwasser in Den Haag en omstreken? Dan helpen wij u graag verder. Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar via: 070-3997563 of middels een e-mail naar