Coronavirus
coronavirus

Bij Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV staat niet alleen het beschermen van de gezondheid van haar medewerkers centraal, maar ook die van haar gewaardeerde klanten. Een veilige werkomgeving voor haar medewerkers vormt hierbij een essentieel onderdeel.
Om deze reden volgt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV de maatregelen van de Nederlandse regering ten aanzien van het coronavirus nauwgezet op.

Hieronder leest u wat dit niet alleen voor Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV, maar zeker ook voor u als klant betekent.

Houd afstand

In het belang van ieders gezondheid, verzoekt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV haar klanten dringend om ten minste een afstand van 1,5 meter van de medewerkers van Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV aan te houden. Ook haar medewerkers zijn als zodanig geïnstrueerd.
Alleen op deze wijze kunnen de medewerkers hun werkzaamheden in een veilige werkomgeving verrichten.

Belangrijke aandachtspunten

In ieder geval voor de komende tijd gelden de volgende aangescherpte aandachtspunten:

• gebruik beschermende handschoenen;
• geef elkaar geen hand bij begroetingen;
• desinfecteer je handen zo vaak mogelijk;
• houd bij contacten minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
• hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
• gebruik papieren zakdoekjes.

Openbare ruimtes

Bewoners aan algemene ruimtes, zoals portieken, galerijen etc., worden dringend verzocht zelf hun deurmat naar binnen te halen voordat de schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd.
Op deze wijze kunnen de werkzaamheden veilig en adequaat worden verricht.

Hygiëne

De uitbraak van het coronavirus treft ons allemaal. Gezamenlijk zullen we de strijd tegen het virus moeten aangaan.
Door de noodzakelijke maatregelen die de Nederlandse regering in dit licht heeft getroffen, ziet de samenleving er op dit moment anders uit dan u gewend bent. Ook Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV heeft noodgedwongen haar werkwijze moeten aanpassen.
Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV vraagt haar klanten om begrip hiervoor.
Vanzelfsprekend stelt Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV ook nu alles in het werk om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV hanteert strenge richtlijnen ten aanzien van de hygiëne. Alle medewerkers zijn hierover terdege geïnstrueerd en nemen als zodanig extra maatregelen bij het schoonmaken van contactpunten, te weten:

• desinfecteren en vaak handen wassen;
• desinfecteren van deurhendels;
• desinfecteren van toiletten zowel de binnen- als ook de buitenkant;
• desinfecteren van algemene ruimtes;
• desinfecteren van keukenblad en/of koffiecorner;
• desinfecteren van trapleuningen.

Tot slot

Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV realiseert zich, dat zij als schoonmaakbedrijf een belangrijke taak vervult bij het zoveel mogelijk indammen van het coronavirus.
Vanzelfsprekend doet Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV haar uiterste best om ervoor te zorgen, dat zij deze rol kan blijven vervullen, niet alleen nu in deze zeer bijzondere tijd, maar ook in de toekomst.

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV staat u graag telefonisch of via e-mail te woord.
(Zie: Contact).

Meer informatie over het coronavirus vindt u op de websites van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en van de Rijksoverheid.

Belangrijke hygiëne

tip 1 handen wassen
Was meerdere keren per dag je handen met zeep.

tip 1 papieren zakdoekjes
Gebruik papieren zakdoekjes bij niezen en snuiten.

tip 1 niesen en hoesten in elleboog
Nies en hoest in de elleboog.

tip 1 geef geen hand
Geef bij begroetingen geen hand.